Moederdag
Feestdagen

5 x de fijnste moederdag cadeaus waar je blij van wordt

Nog even en dan is het weer moederdag. Ik voel me altijd op moederdag gelukkig en blij als ik weer tekeningen en knutselwerkjes krijg van mijn dochter met een heerlijk klaargemaakt ontbijtje. Dat is toch het mooiste op zo’n dag. Natuurlijk hoort er ook een cadeautje bij. Daar draait het natuurlijk niet om, maar het is wel leuk om te krijgen en fijn als je er echt iets aan hebt. Dit zijn moederdag cadeaus waar ik blij van word. Dus mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie voor moederdag cadeaus om op je lijstje te zetten, dan is deze blog echt iets voor jou!

Moederdag cadeaus met foto

Zelf ben ik dol op cadeaus met mooie of leuke foto’s. En wat is er nu leuker dan op moederdag een cadeau te krijgen met mooie foto’s van jouw gezin. Door meerdere hexagons met foto’s te bedrukken, kun je een fotocollage voor aan de muur maken. Bij deze hexagons van Fotocadeau worden plakstrips meegeleverd, zodat je geen gaten in de muur hoeft te boren en ze makkelijk op te hangen zijn.

Fijne verzorgingsproducten

Als je denkt aan moederdag cadeaus, dan staat parfum vaak op het lijstje. Zelf ben ik ben niet zo’n parfum liefhebber, maar fijne verzorgingsproducenten daar maak je mij wel heel blij mee. Ik vind de verzorgingsproducten van Kneipp heel fijn, zoals de bodylotion, badolie en douchegel.

Een bullet journal of dankbaarheidsdagboek

Er zijn een aantal activiteiten die mij helpen om tot rust te komen. Zo doe ik graag aan yoga en wandel ik graag. Maar ik vind het ook fijn om bezig te zijn met mijn bullet journal. In eerste instantie gebruikte ik het als een soort dagboek. Maar nu gebruik ik het ook om ideeën uit te werken voor mijn blog, lijstjes te maken en plannen uit te werken. Wat ook een leuk moederdag cadeau is, is dit dankbaarheidsdagboek. Ik kreeg dit cadeau voor kerst van mijn zus en schrijf er nu bijna dagelijks in. Voor mij is het een mooie manier om de dag af te sluiten en ook om herinneringen vast te leggen. Het laat je even stil staan bij de mooie momenten van jouw dag. Echt iets waar je blij van wordt dus!

Moederdag cadeaus voor in de tuin

Ik ben een echte tuinliefhebber en nu het voorjaar er aan zit te komen, zet ik het liefst onze tuin vol met vrolijke bloemen en kleurrijke planten. Zodra het zonnetje begint te schijnen ga ik lekker buiten zitten op ons terras. Een dan met vrolijke bloemen en planten om me heen geeft het mij meteen een zomers gevoel. Kijk eens naar deze leuke bloempotten van zink in diverse kleuren zoals wit, geel en groen. Het is ook echt een traditioneel moederdag cadeau. Niet origineel, maar wel een waar ik heel blij van word!

Inspirerende boeken

Een boekenwurm wil ik mezelf niet noemen, maar regelmatig lees ik graag boeken. Met name tijdens vakanties, lees ik graag een boek. Mijn voorkeur gaat uit naar inspirerende boeken. Heb je behoefte aan inspiratie voor mooie boeken om op je verlanglijstje te zetten? Lees dan eens deze blog met 5 tips voor inspirerende, spirituele boeken.

Wat zijn moederdag cadeaus waar jij blij van wordt? Deel ze hier onder zodat we elkaar kunnen inspireren!

Vond je dit een leuk en interessant artikel? Ik zou het dan leuk vinden als je mij ook volgt via facebook of instagram of pinterest.

Dit artikel is in samenwerking opgesteld.

Foto door Ngakan eka via Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.