Samenwerken

Wil je graag samen werken met mij? Wat leuk! Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden. Ik sta open voor allerlei samenwerkingen zo lang deze maar aansluiten op mijn lezers.

Doelgroep van Rosa Schrijft

Mijn doelgroep bestaat vooral uit werkende vrouwen vanaf 25 jaar met kinderen. Vrouwen die zich willen blijven ontwikkelen naast het moeder zijn. Vrouwen die een gezin combineren met een baan en een sociaal leven en die interesse hebben in een gezonde en duurzame lifestyle. Ik schrijf met name over onderwerpen die te maken hebben met opvoeding en school, uitstapjes en vakantie met kinderen, gezond en duurzaam leven, maar sta ook zeker open voor andere onderwerpen. Daarnaast schrijf ik graag over sociaal maatschappelijke thema’s, zoals duurzaamheid en goede doelen.

Mogelijkheden samenwerking

Samenwerken met mij kan in diverse vormen zoals een sponsored story, review, interview, of linkplaatsing in een bestaand artikel of in een nieuw artikel. Maar ik sta ook open voor andere vormen. Daarnaast schrijf ik ook graag artikelen voor websites of tijdschriften.

Wil je samenwerken? Stuur een mail naar contact@rosaschrijft.nl

Ik geef je spoedig een reactie terug!