Samenwerken

Wil je graag samen werken met mij? Wat leuk! Ik sta altijd open om artikelen te schrijven op mijn blog over uitstapjes en producten die bij mijn doelgroep passen. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden. Ik sta open voor allerlei samenwerkingen zo lang deze maar aansluiten op mijn lezers. Wil je samenwerken? Stuur een mail naar contact@rosaschrijft.nl

Doelgroep van Rosa Schrijft

Mijn doelgroep bestaat vooral uit werkende vrouwen vanaf 25 jaar met kinderen. Vrouwen die zich willen blijven ontwikkelen naast het moeder zijn. Vrouwen die een gezin combineren met een baan en een sociaal leven en die interesse hebben in een gezonde en duurzame lifestyle. Ik schrijf met name over onderwerpen die te maken hebben met opvoeding en school, uitstapjes en vakantie met kinderen, gezond en duurzaam leven, maar sta ook zeker open voor andere onderwerpen. Daarnaast schrijf ik graag over sociaal maatschappelijke thema’s, zoals duurzaamheid, goede doelen en pleegzorg. De blogs op Rosa Schrijft onderscheiden zich doordat mijn blogs inhoudelijk, lekker leesbaar en uitgebreid zijn. Ik probeer altijd een unieke insteek te vinden voor een blog.

Mogelijkheden samenwerking

Samenwerken met mij kan in diverse vormen zoals een sponsored story, review, interview, of linkplaatsing in een bestaand artikel of in een nieuw artikel. Maar ik sta ook open voor andere vormen. Daarnaast schrijf ik ook graag artikelen voor websites of tijdschriften. Stuur een email met vragen over een samenwerking naar: contact@rosaschrijft.nl

Ik geef je spoedig een reactie terug!

Testimonials

Ben je benieuwd wat anderen over de samenwerking met mij zeggen? Lees dan eens deze testimonials:

Marjan Vossen over een reis door de tijd in het prehistorisch dorp in Eindhoven: “Rosa had een originele en persoonlijke insteek voor het blog over ons museum. Dat zorgde ervoor dat er vanuit een ander perspectief naar ons uitje wordt gekozen. Erg leuk!”

Merel van Seeters van Rocks Rivers over Avonturen beleven in het klimbos in Goirle: “Het contact met Rosa verliep erg prettig en snel. We hadden al vrij snel een idee hoe we de samenwerking in konden steken passende voor beide partijen. Zodoende hadden we een dag geprikt en is Rosa op bezoek geweest met 2 kids. Uiteindelijk heeft Rosa een mooie (en eerlijke) blog geschreven over haar beleving van de activiteit en hebben we een aantrekkelijke winactie via socials gedaan.

Rosa Schrijft