Disclaimer

Rosa Schrijft kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal of reacties geschreven door bezoekers van Rosa Schrijft. Rosa Schrijft heeft er alles aan gedaan om de auteurs van afbeeldingen op te sporen voor toestemmingen of maakt gebruik van rechtenvrije afbeeldingen. Bij het samenstellen van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden, en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar is.

Niets van de website Rosa Schrijft zoals teksten of grafische voorstellingen mag zonder toestemming en bronvermelding van Rosa Schrijft worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt in enige vorm of wijze.

Rosa Schrijft bevat links naar andere websites. Rosa Schrijft is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze pagina’s, geplaatste cookies of de verwerking van persoonsgegevens van deze websites.

Affiliate links

Een blog bijhouden is een leuke hobby en doe ik met veel plezier. Toch zitten hier ook kosten aan verbonden, denk aan het bijhouden van deze website of investeringen in mijn blog. Daarom maak ik gebruik van affiliate links. Dit zijn links op Rosa Schrijft die je brengen naar een webshop. Als je op de link in de blog klikt en overgaat tot koop bij de betreffende webshop, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag. Dit kost jou niets extra’s, maar geeft mij de mogelijk om de website Rosa Schrijft te onderhouden en te investeren in mijn blog. Heel fijn als je mij op deze manier wil steunen!

Samenwerkingen

In sommige gevallen werk ik samen met een bedrijf. In zo’n geval kan het zijn dat ik gratis producten heb gekregen of een vergoeding voor een blog. Ik zal echter altijd mijn eerlijke mening geven over een product of dienst. Ik zal nooit samenwerken met een bedrijf waar ik zelf niet achter sta.

Winactie

Soms werk ik samen met een bedrijf of organisatie door een winactie te organiseren. Door jouw deelname aan winacties ga je er mee akkoord dat, als je de winnaar bent, je e-mailadres en adresgegevens worden doorgegeven aan het bedrijf waarmee de samenwerking van de winactie is ingezet. Rosa Schrijft is niet verantwoordelijk voor de afhandeling van de winactie, omdat de prijs vaak wordt verstuurd door het bedrijf zelf.

Deelnemers kunnen slechts eenmaal meedoen aan een en dezelfde winactie. Rosa Schrijft mag deelnemers uitsluiten van deelname als blijkt dat deze persoon de regels van een actie negeert. Rosa Schrijft behoud het recht voor om een actie, zonder opgaaf van redenen, stop te zetten.