Persoonlijk

Winactie Rosa Schrijft bestaat 2 jaar

Afgelopen week bestond mijn blog al weer 2 jaar. Wat is de tijd voorbij gevlogen. Mijn leven is sindsdien wel veranderd. Ik kan me geen dag meer voorstellen dat ik niet op een of andere manier met mijn blog bezig ben. Ik ben klein gestart en langzaam wordt mijn blog stapje bij stapje groter. En daar ben ik best wel trots op!

Leuke winactie

Afgelopen week poste ik al een lijstje met mijn 10 beste gelezen blogs van de afgelopen 2 jaar. En in de tussentijd kreeg ik al heel veel mooie reacties van lezers en daar doe ik het uiteindelijk voor. Zonder jullie, mijn lezers, zou mijn blog niet bestaan en zou het voor mij weinig zin hebben om er mee door te gaan. Daarom wil ik jullie bedanken voor het lezen van mijn blog en organiseer ik een leuke winactie.

Spelletjespakket voor het gezin

De dagen worden korter, het weer wordt slechter en we zitten vanwege Corona vaker thuis. Wat is er dan leuker en gezelliger om samen met het gezin lekker thuis spelletjes te spelen? Wij thuis zijn met name dol op korte niet al te lange spelletjes die je ook even tussendoor kan doen. Daarom heb ik voor jullie een leuk spelletjespakketje samen gesteld met de volgende spelletjes:

  • Uno, een kaartspelletje dat je makkelijk tussendoor kunt doen.
  • Dobble, een kaartspel dat vooral draait om snelheid en observatie. Je moet steeds hetzelfde symbool zo snel mogelijk proberen te vinden.
  • Menselijk lichaam kwartet, een kwartetspel waarbij kinderen van alles leren over het menselijk lichaam. Een leuk en leerzaam spel!

Het zijn alle drie spelletjes die niet al te lang duren en je kan ze spelen met kinderen vanaf ongeveer 6 jaar oud.

Hoe kun je meedoen?

Lees hier wat je moet doen om mee te doen aan deze winactie:

  • Laat onder deze blog een reactie achter dat je mee wilt doen aan deze winactie.
  • Als je mij nog niet volgt via Instagram of facebook, dan zou ik het leuk vinden als je dat doet. Maar dit is geen voorwaarde. Je mag dus ook gewoon meedoen als dit niet zo is!
  • Zorg dat je een geldig emailadres achter laat, zodat ik je een berichtje kan sturen.
  • De winactie duurt tot en met 20 oktober 2020.
  • Het pakketje wordt verloot onder de lezers die een reactie hebben achter gelaten en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Ik zal vanwege privacyoverwegingen geen winnaar bekend maken op deze site of op social media kanalen.

Bedankt voor het meedoen!

79 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.