Er op uit

Met korting naar de Efteling

Wil je ook graag naar de Efteling maar vind je de kaartjes ook zo duur? Lees dan eens deze tips waar je kaartjes voor de Efteling met korting kunt krijgen. In de herfstvakantie gingen wij een dagje naar de Efteling. Ik verheug me altijd op zo’n dagje Efteling. Het is niet alleen een heerlijk park voor kinderen, maar ik geniet er ook enorm van. Je komt echt even in een andere wereld en bent er helemaal uit. Het liefst zouden wij vaker gaan, maar dat doen we niet. Het park is namelijk behoorlijk duur. Je betaalt voor een ticket online op dit moment al €36 en bij de kassa €38.

Tips voor korting

Daarom ben ik op zoek gegaan naar hoe je met korting naar de Efteling kunt. Lees hier mijn 8 tips:

  1. Spaar je Air Miles maar weet je niet wat je er mee wil doen? Koop er Efteling tickets mee. Als je genoeg Air Miles hebt, kun je zelfs gratis naar de Efteling. Maar je kunt ook Air Miles inwisselen voor korting. Ik weet dat mijn moeder dit al deed vroeger en dit jaar hebben wij het ook zo gedaan. Een voorbeeld: wissel je 1500 Air Miles in, dan betaal je nog maar €23. Let op: veel mensen sparen wel Air Miles, maar vergeten deze in te wisselen. Ik had dit ook. Air Miles zijn namelijk maar 5 jaar geldig. Daarom is Air Miles met een actie begonnen dat alle gespaarde Air Miles voor 1 november 2013 vervallen in november dit jaar. Wil je dus wat doen met je gespaarde Air Miles en naar de Efteling, dan is dit het moment om ze in te wisselen voor kaartje met korting. De kaartjes die ik kocht via deze manier, waren t/m 31 januari 2019 geldig.
  2. Ieder jaar heeft Albert Heijn in het voorjaar weer een Efteling actie. Je spaart dan voor €10 korting per ticket en betaalt dan nog €28. Wij kopen meestal ook via deze manier onze Efteling tickets. Let op: heb je nog kaartjes van de Albert Heijn actie thuis liggen? Plan dan snel een dagje Efteling, want ze zijn nog maar geldig t/m 11 november van dit jaar.
  3. Iedere maand staan er op de site van de Spoordeelwinkel weer nieuwe attracties voor een dagje weg met de trein. Je ontvangt dan een dagretour met de trein en een ticket voor de Efteling. Wil je dus met de trein naar de Efteling? Dan is dit een goede site om in de gaten te houden. Er staan op dit moment acties voor dierentuinen bij, maar de Efteling komt ook regelmatig langs. Kijk eens hier
  4. Ieder jaar krijgen leden van de Rabobank de kans om Efteling kaartjes met korting te kopen. Deze kortingen zijn vrij hoog. Ik hoorde dit van een vriendin. Haar moeder is lid van de Rabobank en daarom gaan zij ieder jaar met korting naar de Efteling. Het gaat hier dus niet om klanten van de Rabobank, maar leden. Iedere klant kan lid worden van de Rabobank. Je kan hier meer over lezen op de site van de Rabobank.
  5. Toen mijn man en ik een paar dagen in Parijs waren, boekten wij via www.tiqets.com kaartjes voor een museum om een rij te voorkomen. Sindsdien ontvang ik een nieuwsbrief van Tiqets waarin allerlei kortingen staan. Recent ontving ik een mail met een aanbieding voor een kaartje met korting voor de Efteling met 10 procent korting. De moeite waard om eens te kijken dus.
  6. De Volkskrant heeft dit jaar een mooie actie voor de winterefteling. Je kunt als abonnee een korting krijgen van €18. Een kaartjes kost dan nog maar € 20 inclusief parkeergeld. Voor meer informatie vind je hier
  7. Op dit moment, december 2018, heeft de Jumbo een actie voor klanten een goede actie. Je kan voor € 7 per kaartje naar de winterefteling, parkeren is inbegrepen. Dit kan alleen op de Jumbo fandagen op 25,26 en 27 januari 2019. Wat moet je doen? Je ontvangt bij jouw boodschappen voor iedere 15 een zegel. Heb je een volle spaarkaart, dan kun je deze inleveren bij jouw Jumbo vestiging en de dan krijg je ene kortingscode. Meer informatie over deze actie vind je hier
  8. En als laatste tip: schrijf je in voor de Efteling nieuwsbrief via de website. Je ontvangt dan Efteling nieuws, maar krijgt ook regelmatig kortingscodes opgestuurd voor Eftelingkaartjes. Op dit moment is er voor Efteling nieuwsbrief lezers ook een actie voor 25% korting op een kaartje.

Veel plezier in de Efteling

Dit zijn wat mij betreft de manieren waarop je met de meeste korting naar de Efteling kunt. Er zijn uiteraard nog meer manieren, maar ik zou uitkijken met via buitenlandse sites kaartjes te kopen, want hier heb ik ook minder goede verhalen over gelezen op internet. Nog een tip is om te kijken of je eens mee kunt doen aan winacties. In de Libelle stond redelijk recent ook nog een winactie voor Efteling kaartjes. Als je nog van plan bent om naar de Efteling te gaan al vast veel plezier!

Koop jij ook je Efteling kaartjes met korting? Zo ja, op welke manier?

Dit artikel wordt steeds aangepast afhankelijk van welke acties er op dat moment zijn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.