Duurzaam leven

Teva sandalen: fijn voor moeder en kind

Als het voorjaar wordt en het weer beter, heb ik ieder jaar weer zin om zomerse schoenen te gaan kopen. Ik houd zelf van sandalen, maar vind veel sandalen niet fijn lopen. Zeker als je er een dagje op uit gaat, een wandeling maakt of veel moet staan, dan is het belangrijk om fijne comfortabele sandalen te dragen. Teva sandalen zijn dan erg fijn voor jezelf maar ook voor jouw kind.

Ideaal voor vakantie en reizen

Als ik aan Teva sandalen denk, moet ik altijd terug denken aan mijn reizen naar Kenia en India die ik heb gemaakt. Teva’s hebben ook de naam echte ‘backpack’ sandalen te zijn. Toen ik met mijn rugzak door India trok met een vriendin, kon ik ook niet zonder. Het zijn ideale sandalen voor warm weer en je kunt er lang op lopen. Sindsdien ben ik gek op Teva’s, niet alleen voor vakanties, maar ook voor gewoon een wandeling of een dagje strand. Ik zelf koop ik meestal de originele Teva’s, in zwart of blauw. Maar Teva’s zijn tegenwoordig in stijlvolle modellen te verkrijgen. Daardoor kun je deze sandalen ook makkelijk aan onder een jurkje of rokje. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze sandalen.

Duurzaam lopen

Het vervelende aan veel sandalen is dat ze vaak snel slijten of kapot gaan. Ik vind dat echt zonde als je na een zomer sandalen al weer kunt weg gooien. Het is niet duurzaam om ieder jaar weer nieuwe sandalen te moeten kopen. Teva’s daarentegen kunnen jaren mee gaan. Met mijn eerste paar deed ik jaren en met mijn huidige paar doe ik ook al weer twee jaar. Ook voor kinderen is het fijn als sandalen lang mee gaan en niet zo snel slijten.

Tip: Lees hier mijn blog met 20 tips voor een vakantie in Nederland met kinderen

Teva sandalen voor jouw kind

Twee jaar geleden zocht ik voor mijn dochter ook leuke sandalen voor in de zomer. Toen kwamen we ook uit op Teva’s. Laura vond de sandalen erg fijn om op te lopen en bijna de hele zomer heeft ze erop gelopen. De mintgroene sandaaltjes stonden super leuk aan haar voetjes. Voor kinderen zijn het lekker makkelijke sandaaltjes om aan en uit te doen en ze zijn waterbestendig. Op onze camping in Frankrijk was dat super handig met een riviertje op de camping waar ze vaak speelde. Als we naar het strand gingen of wandelingen maakten, waren ze handig. Dus zoek jij ook vrolijke Teva sandalen voor jouw kind? Kijk dan eens naar deze Teva sandalen voor jongens en deze Teva sandalen voor meisjes.

In dit artikel zijn affiliate links verwerkt. Lees hier meer over het gebruik van affiliate links.

Vond je dit leuk om te lezen en wil je meer lezen van mij? Dan zou ik het leuk vinden als je mij volgt op facebook of instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.