Winactie Rosa Schrijft
Persoonlijk

Winactie Rosa Schrijft bestaat vijf jaar

Afgelopen weekend bestond mijn blog al weer 5 jaar. Wat is de tijd voorbij gevlogen. Afgelopen week publiceerde ik mijn blog met de best gelezen blogs in 5 jaar. Na vijf jaar bloggen is het tijd voor een leuke, duurzame winactie!

Leuke winactie

Het is herfst, de dagen worden korter en we zitten vaker binnen. Wat is het dan fijn om lekker met een kop thee binnen een boek te lezen. In samenwerking met Belizious mag ik daarom 4 mooie, duurzame drinkbekers weggeven. Belizious is een webshop voor iedereen die houdt van lekkere, duurzame thee en duurzame producten. Ook kun je hier terecht voor mooie cadeausets en verbindingsboxen.

Verbindingsboxen

De eigenaar van Belizious, Lizette, is niet alleen bezig met duurzame producten, maar ook met verbinden met elkaar. Daarom ontwikkelde zij de verbindingsbox. Dit is een box die je cadeau kunt doen aan iemand die je lang niet hebt gesproken of je een hart onder de riem wil steken. Iedere box bevat twee zakjes thee, thee infuser (glas), chocolade hartjes en een inspiratiekaart. Ook heeft iedere box een extra ansichtkaart om aan iemand anders te sturen. De kerst verbindingsboxen bevatten een extra cadeau in de vorm van een brievenbusdoos die aan iemand anders gegeven of gestuurd kan worden. Een mooi gebaar voor iemand die het nodig heeft. Wil je iemand een steuntje in de rug geven of verrassen? Denk dan eens aan deze bijzondere verbindingsbox!

Duurzame bekers winnen

Belizious heeft daarnaast ook mooie duurzame bekers te koop. Je kunt nu een van deze vier duurzame bekers winnen! Welke bekers kun je winnen van Belizious?

– 2 x een bamboe beker zonder handvat

– 2 x een bamboe beker met handvat

Beide bekers zijn van duurzame bamboe en roestvrijstaal gemaakt en hebben een natuurlijke uitstraling. Fijn voor thuis, maar ook ideaal om mee te nemen naar het werk.

Hoe kun je meedoen?

Lees hier wat je moet doen om mee te doen aan deze winactie:

  • Laat onder deze blog een reactie achter dat je mee wilt doen aan deze winactie en schrijf erbij welke beker je graag wil winnen.
  • Volg je Rosa Schrijft al via social media? Super! Mocht je dat nog niet doen, dan zou ik het erg leuk vinden als je mij volgt via Instagram of Facebook. Maar dit is geen voorwaarde. Je mag dus ook gewoon meedoen als dit niet zo is!
  • Volg Belizious via Instagram of Facebook. Ook dit is geen voorwaarde om mee te doen, maar het is wel leuk!
  • Zorg dat je een geldig emailadres achter laat, zodat ik je een berichtje kan sturen.
  • De winactie duurt tot en met 1 november 2023.
  • Het pakketje wordt verloot onder de lezers die een reactie hebben achter gelaten en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Ik zal vanwege privacyoverwegingen geen winnaar bekend maken op deze site of op social media kanalen.

Bedankt voor het meedoen! Deze winactie is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Deze winactie is in samenwerking opgesteld.

79 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.