cadeau meisje
Feestdagen

Een bijzonder cadeau voor een meisje

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een meisje of jouw dochter voor de feestdagen? Dan heb ik een aantal tips voor je. In deze blog laat ik je 2 sieraden en 1 persoonlijke sleutelhanger zien van Kaya sieraden. Een bijzonder cadeau speciaal voor meisjes. Ik weet zeker dat jouw dochter hier heel blij van wordt!

Cadeau voor een meisje

Ik koop eigenlijk nooit sieraden voor mijn dochter. Ondanks dat ze het wel heel leuk vindt, zijn sieraden ook kwetsbaar en ik vind het zonde als ze snel kapot gaan. Onlangs kreeg ik een bericht van Kaya sieraden met de vraag of ik een ketting wilde ontvangen voor mijn dochter om haar te verrassen. Ik dacht toen aan mezelf als jong meisje en hoe dol ik was op sieraden. Daarom gun ik Laura ook zo’n bijzonder cadeau. Ik keek op de webshop en werd meteen enthousiast van alle mooie sieraden. Wat een fijne website met een ruim aanbod aan sieraden voor vrouwen, mannen en kinderen. Deze week viel het mooie pakketje van Kaya sieraden op de mat. Echt een prachtig cadeau voor een meisje voor de feestdagen.

Zilveren bedelketting met hartjes

Laura kreeg deze zilveren bedelketting met hartjes. Toen ik haar dit cadeau gaf was ze helemaal blij. Als je een pakketje van Kaya sieraden bestelt zit er een kaartje bij waar je een mooie boodschap op kunt schrijven. Ik schreef er een persoonlijke boodschap voor haar op en dat maakte dit pakketje extra speciaal. “Dit is zo’n mooie ketting, hier ga ik echt heel voorzichtig mee doen mama”, zei ze nadat ze de ketting gepast had. Wij kregen deze bedelketting met hartjes, maar op de website zijn ook bedelkettingen met onder andere bloemen en vlinders te krijgen.

Armband met naam

Zoek je voor een meisje een persoonlijk cadeau voor de feestdagen? Denk dan eens aan een armband met naam voor jouw dochter. Op de website zijn een heleboel verschillende zilveren, gouden en leren armbandjes met naam te krijgen. Je kan deze armbandjes laten graveren met de naam van jouw dochter, maar ook met bijvoorbeeld de geboortedatum.

Sleutelhangers met naam

Houdt jouw dochter niet van sieraden, maar wil je jouw meisje wel een persoonlijk cadeau geven? Denk dan een aan deze sleutelhanger met naam. De sleutelhangers zijn in verschillende kleuren en vormen te krijgen en ideaal voor bijvoorbeeld een fietsensleutel mee op te fleuren.

Donatie aan stichting Eduki

Het mooie van een bestelling doen bij Kaya sieraden is dat je door middel van jouw aankoop ook een kleine donatie doet aan stichting Eduki. Deze stichting zet zich in voor kinderen in Gambia die niet naar school kunnen. Kinderen die vanwege financiële reden niet naar school kunnen, krijgen van de Stichting Eduki schooluniformen, maaltijden en studiemateriaal zodat zij toch goed onderwijs kunnen volgen. Een heel mooi doel waar jij dus aan bijdraagt door een bestelling te doen bij Kaya sieraden. Zo geef je niet alleen jouw meisje een cadeau maar geef je ook een bijdrage aan een kind in Gambia. Heel mooi dat deze webshop zo bijdraagt aan goed doel.

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor feestdagen? Bezoek dan zeker eens de webshop van Kaya sieraden!

Vond je dit een leuk en interessant artikel? Ik zou het dan leuk vinden als je mij ook volgt via facebook of instagram of pinterest.

Dit artikel is in samenwerking opgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.