Vakantiefoto op canvas
Persoonlijk

Een vakantiefoto op canvas laten afdrukken

Ik merk dat ik sinds ik moeder ben geworden mijn reislust veranderd is. Vroeger kon het mij niet ver genoeg zijn en wilde ik het liefst heel de wereld rondreizen. Nu ben ik nu al blij met een weekendje weg in eigen land. Gewoon samen met mijn gezin genieten van een mooie omgeving, een plek waar Laura kan spelen en wij kunnen genieten van mooie natuur. Een plek waar ik tot rust kom en samen met mijn gezin kan genieten, dat is voor mij vakantie. Dat hoeft dus helemaal niet ver weg te zijn, ook in Nederland en Europa zijn er voldoende plekken voor een ideale vakantiebestemming. Maar toch, soms heb ik van die momenten dat ik terug denk aan mijn verre reizen en kijk ik met heimwee mijn vakantiefoto’s terug. Daarom besloot ik een van deze vakantieherinneringen vast te leggen door een vakantiefoto op canvas te laten afdrukken bij Drukwerknodig.

Mijn herinneringen aan Kenia

Ik heb veel mooi reizen en kunnen maken voordat ik moeder werd en daar ben ik erg dankbaar voor! Zo backpackte ik als studente met een vriendin weken lang door India. Een geweldige reis die enorme indruk op mij maakte. Daarnaast woonde ik na mijn studie zelfs een half jaar in Kenia waar ik werkte als vrijwilliger bij een straatkinderenproject. Deze periode was een van de meest bijzondere ervaring in mijn leven. Het was geweldig, maar ook overweldigend om een half jaar te wonen, werken en verblijven in een totaal andere cultuur. Ik gaf Engelse les aan kinderen, ik maakte nieuwe vrienden en voor het eerst in mijn leven maakte ik een safari. Ik verloor mijn hart aan de kinderen met wie ik werkte, de natuur en de cultuur. Toen ik thuis kwam voelde ik enorme heimwee naar dit land en maakte ik met mijn man de afspraak dat we samen, zodra het zou kunnen weer een reis naar Kenia zouden maken.

Lees ook mijn blog over onze campervakantie in Nederland

Samen op safari

En dat deden we, twee keer zelfs. Beide reizen waren voor ons samen een geweldige tijd. We maakten bijzondere safari’s, bezochten het straatkinderenproject waar ik gewerkt had en spraken af met vrienden. Een van die momenten dat we een safari maakten kan ik me nog zeer goed herinneren. We reden Amboslli National Park binnen en nog vijf minuten later liep een grote kudde olifanten ons tegemoet. Ik wist niet wat me overkwam en vond dit fantastisch. Een grote groep olifanten, mijn lievelingsdieren, kwam zo ons zo maar tegemoet lopen. Ik heb ademloos zitten kijken en genieten uiteraard maakten we enorm veel foto’s. Dit was een moment om nooit meer te vergeten.

Vakantiefoto afdrukken op canvas

Van deze reizen hebben we in ons huis diverse foto’s ophangen. Het zijn mooie vakantieherinneringen die je niet wilt vergeten. Op onze slaapkamer hangen verschillende foto’s en ik wilde al een tijdje een van de mooiste vakantiefoto’s laten uit vergroten en afdrukken. Toch kwam het er steeds niet van. Toen ik de vraag kreeg van Drukwerknodig of ik interesse had om een vakantiefoto te laten afdrukken op canvas was de beslissing snel gemaakt. Dit stond al een tijdje op mijn to do lijstje, maar nu moest het er maar eens van komen. Ik zocht de mooiste vakantiefoto van onze safari uit, zette deze klaar en bestelde de foto van dit bijzondere vakantiemoment.

Een mooie vakantieherinnering

Het bestelproces ging snel en makkelijk. Twee weken geleden kwam de bestelling binnen. Van te voren was ik bang dat de foto niet zo mooi zou worden op canvas, maar dat is zeker niet het geval. Deze vakantiefoto op canvas is goed gelukt. Tip is om van te voren een goede, duidelijke, heldere foto te kiezen. Daarnaast worden de hoeken omgevouwen, dus dat is iets om rekening mee te houden dat de randen wegvallen. We kregen de lijst binnen in een grote kartonnen verpakking, goed verpakt zodat de lijst en foto niet kon beschadigen. De lijst werd geleverd met een handig ophangsysteem zodat we deze snel en makkelijk konden ophangen. De vakantiefoto op canvas heeft nu een plek gekregen boven ons bed, zodat we nog vaak samen terug kunnen denken aan deze mooie vakantieherinnering.

Dit artikel is in samenwerking opgesteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.