4 jaar
Persoonlijk

Winactie Rosa Schrijft bestaat vier jaar

Afgelopen weekend bestond mijn blog al weer 4 jaar. Wat is de tijd voorbij gevlogen. Mijn blog is echt onderdeel van mijn leven geworden en het leuke is dat ik er ook steeds vaker over word aangesproken. Moeders die mijn blogs graag lezen, er inspiratie uit halen en zichzelf er in herkennen. Echt een mooie reden om er mee door te gaan. Ik ben klein gestart en langzaam wordt mijn blog stapje bij stapje groter. En daar ben ik best wel trots op. Daarom organiseer ik deze leuke winactie!

Winactie Rosa Schrijft

Afgelopen week poste ik al een lijstje met mijn beste gelezen blogs sinds vier jaar. En in de tussentijd kreeg ik al heel veel mooie reacties van lezers en daar doe ik het uiteindelijk voor. Zonder jullie, zou mijn blog niet bestaan en zou het voor mij weinig zin hebben om er mee door te gaan. Daarom wil ik jullie bedanken voor het lezen van mijn blog en organiseer ik een leuke winactie.

Knutselpakketjes winnen

Het is herfst, de dagen worden korter en onze kinderen spelen minder buiten. Wat is er dan fijner om lekker een ochtend of middag samen te gaan knutselen? In samenwerking met Little fox party box mag ik 4 super leuke, feestelijke knutselpakketjes weggeven. Little fox party box is een webshop voor gezinnen die houden van knutselen en op zoek zijn naar knutselinspiratie, leuke knutselspulletjes en knutselpakketjes. Ook kun je hier terecht voor inspiratie voor de leukste kinderfeestjes voor jongens en meiden. Welke knutselpakketjes kun je winnen van Little fox party box?

– 2 x het DIY Rainbow knutselpakket, speciaal voor kinderen die lekker creatief bezig willen zijn en graag werken met allerlei verschillende kleuren.

– 2 x het DIY Girls knutselpakket, speciaal voor meiden die lekker creatief bezig willen zijn en houden van glitters.

Beide knutselpakketjes bevatten veel verschillende knutselmaterialen. Van chenilledraad, pompons tot schuimrubber, vilt, wollen koorden en glitter tot googly eyes, alles is inbegrepen om fantastische knutselideeën uit te voeren. De setjes bevat ongeveer 100 onderdelen waarmee in slechts enkele stappen grappige personages kunnen worden gemaakt.

Hoe kun je meedoen?

Lees hier wat je moet doen om mee te doen aan deze winactie:

 • Laat onder deze blog een reactie achter dat je mee wilt doen aan deze winactie en schrijf erbij voor wie je dit knutselpakketje wil winnen en naar welk pakketje jouw voorkeur uit gaat.
 • Volg je Rosa Schrijft al via social media? Super! Mocht je dat nog niet doen, dan zou ik het erg leuk vinden als je mij volgt via Instagram of Facebook. Maar dit is geen voorwaarde.
 • Volg Little fox party box via Instagram of Facebook. Ook dit is geen voorwaarde om mee te doen, maar het is wel leuk!
 • Zorg dat je een geldig e-mailadres achter laat, zodat ik je een berichtje kan sturen.
 • De winactie duurt tot en met 1 november 2022.
 • Het pakketje wordt verloot onder de lezers die een reactie hebben achter gelaten en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Ik zal vanwege privacyoverwegingen geen winnaar bekend maken op deze site of op social media kanalen.

Bedankt voor het meedoen!

Deze winactie is gestopt op 1 november 2022. Het is niet meer mogelijk om mee te doen.

Dit artikel is in samenwerking opgesteld.

Foto boven deze blog is van Unsplash.

23 Comments

 • Anna van Tol-Macharoblishvili

  Ja leuk! Ik doe mee voor mijn dochters, die zijn dol op alles met regenbogen 🌈! Dus graag een DIY rainbow pakket!

 • WIllem de Wal

  Gefeliciteerd met je 4 jarige blog, doe graag mee voor het rainbowpakket, wil er graag mijn nichtje mee verrassen.
  Ze heeft een hele creatieve moeder, met wie ze waarschijnlijk d.m.v. dit pakket leuke creatieve werkjes gaat maken.

 • Charlotte

  Voor mijn twee lieve meiden, verras ze graag beiden. Maak dus heel graag kans op het DIY Rainbow knutselpakket. Glitters daar zijn ze niet zo van, maar knutselen zorgt voor veel pret ! Volg jou en little fox op insta. Groetjes, Charlotte

  • Hannie

   Wauw, weer zo,n mooie actie, doe heel graag mee voor kleindochter Nora die vorige maand 7 jaartjes is geworden, zij doet niets liever met mij ,,haar oma dus knutselen en frutselen.
   Dus mocht ik winnen??hebben wij saampjes een mooi nieuw project om te gaan maken als ze hier met een logeerpartytje, ik denk dat ze de regenboog fantastisch zal vinden.
   Diy Girls Knutsepakket.
   Dank je wel om mee te mogen doen, geweld

 • Hannie

  Wauw, weer zo,n mooie actie, doe heel graag mee voor kleindochter Nora die vorige maand 7 jaartjes is geworden, zij doet niets liever met mij ,,haar oma dus knutselen en frutselen.
  Dus mocht ik winnen??hebben wij saampjes een mooi nieuw project om te gaan maken als ze hier met een logeerpartytje, ik denk dat ze de regenboog fantastisch zal vinden.
  Diy Girls Knutsepakket.
  Dank je wel om mee te mogen doen, geweldig.
  Groetjes Hannie.💝

 • Naomi

  Leuk, ik doe graag mee voor het Girls pakketje. Mijn dochter houdt net als dr moeder van knutselen 😍. Liefs van Naomi ( en mijn dochter Roza)

 • Marian B

  Gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan van je blog! Op naar de vijf! Mijn dochter is dol op glitters en op knutselen met chenilledraad, daarom doe ik mee voor pakket nr. 2 DIY knutselset Girls

 • Annika

  Knutselen staat hier thuis hoog op het lijstje van favoriete dingen. Omdat zowel m’n zoon als m’n dochter het leuk vinden, doen we graag mee voor het Rainbow pakket.

 • Diana

  Wat een leuke jubileumactie, gefeliciteerd!
  Ik doe mee voor mijn twee kleinzoon die gek op knutselen zijn en het heerlijk vinden hun fantasie te uiten.
  Ik vind voor hen het DIY Rainbow knutselpakket het leukst.

 • Lynn Mahieu

  Mijn dochter krijgt volgende week voor haar vijfde verjaardag een regenboogfeestje en zou heel blij worden van een regenboog-knutselpakketje 🌈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.