winactie bakbox
Persoonlijk

Winactie Rosa Schrijft bestaat 6 jaar

Deze maand bestaat mijn blog al weer 6 jaar. In mijn vorige blog beschreef ik al hoe ik het afgelopen jaar ervaren heb en hoe ik het als blogger beleeft heb. Na 6 jaar bloggen is het tijd voor een leuke winactie. Lees snel verder hoe je een leuke bakbox kunt winnen

Samen bakken

Het is herfst en de dagen worden korter en het wordt kouder buiten. In deze periode vind ik het altijd super fijn om thuis spelletjes te doen of iets lekkers te bakken met Laura. Samen iets bakken vindt Laura heel leuk te om te doen en het is echt even een moment van verbinding om samen bezig te zijn. In samenwerking De Bakbox met mag ik daarom 2 bakboxen weg geven om samen met jouw kinderen lekkere koekjes te bakken. De bakbox is speciaal voor de doelgroep ouders met tieners gemaakt om fijne momenten door te brengen.

Lees mijn blog met de 10 best gelezen blogs van de afgelopen 6 jaar

De bakbox

Door middel van de bakbox ga je samen aan slag en doe je iets leuks samen. Door samen een gezellige tijd door te brengen ontstaan er leuke gesprekken en leren tieners weer iets nieuws. Het doel van de bakbox is dus om even uit de ratrace te stappen van de dagelijkse dingen zoals school, werk en huiswerk en even tijd voor elkaar te maken. De Bakbox is een hele leuke manier om dat te doen. En het mooie van deze producten is dat de gehele opbrengst bestemd is voor jongeren die niet meer thuis kunnen wonen en hen de kans willen geven om ook leuke activiteiten te doen. Hoe mooi is dat?

Hoe werkt het?

In de bakbox zitten ongeveer 15 ‘hartwarmers’ dit zijn eetbare stickers met leuke en mooie teksten om elkaar een compliment of steuntje in de rug te geven, zoals bijvoorbeeld ‘I believe in you’. Daarnaast krijg je een uitsteker, meringuepoeder en een code waarmee op de website een recept en boodschappenlijst kunt downloaden. Zelf moet je bloem, poedersuiker, boter, ei vanille-extract en zout kopen. Daarnaast heb je bakpapier, een oven, een mixer en een bakkwast nodig om alles goed klaar te maken. Als je dit in huis hebt en het recept hebt gedownload kan het bakken beginnen! Laura en ik vonden het erg gezellig om deze koekjes samen te bakken. Vooral de eetbare stickers zijn heel leuk om te gebruiken en dat maakt deze bakbox zo speciaal. We hebben ervan genoten en de koekjes waren heerlijk. Houd er wel rekening mee dat het deeg minimaal een half uur in de koelkast moet koelen. Na het bakken moeten de koekjes ook nog een tijdje drogen voordat je met de stickers aan de slag kunt gaan.

Een bakbox winnen

Lijkt dit jou ook gezellig om samen te gaan bakken? Lees dan snel verder hoe je mee kunt doen met de winactie en een van de twee leuke bakboxen kunt winnen!

  • Laat onder deze blog een reactie achter en laat weten waarom jij graag een van deze bakboxen wil winnen.
  • Volg je Rosa Schrijft al via social media? Super! Mocht je dat nog niet doen, dan zou ik het erg leuk vinden als je mij volgt via instagram of facebook. Maar dit is geen voorwaarde. Je mag dus ook gewoon meedoen als dit niet zo is!
  • Volg De Bakbox via instagram. Ook dit is geen voorwaarde om mee te doen, maar het is wel leuk!
  • Zorg dat je een geldig emailadres achter laat, zodat ik je een berichtje kan sturen.
  • De winactie duurt tot en met 15 november 2024.
  • Het pakketje wordt verloot onder de lezers die een reactie hebben achter gelaten en de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Ik zal vanwege privacyoverwegingen geen winnaar bekend maken op deze site of op social media kanalen.

Bedankt voor het meedoen!

Deze winactie is in samenwerking opgesteld.

Deze actie is ook te vinden op prijsvragengala.

3 Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.