Er op uit

8 tips: Hoe ga je met korting naar de Efteling?

Wil je ook graag naar de Efteling maar vind je de kaartjes ook zo duur? Lees dan eens deze 8 tips waar je kaartjes voor de Efteling met korting kunt krijgen.

In de vakantie gingen wij een dagje naar de Efteling. Ik verheug me altijd op zo’n dagje Efteling. Het is niet alleen een heerlijk park voor kinderen, maar ik geniet er ook enorm van. Je komt echt even in een andere wereld en bent er helemaal uit. Het liefst zouden wij vaker gaan, maar dat doen we niet. Het park is namelijk behoorlijk duur. Je betaalt voor een ticket online op dit moment al €38 en in het hoogseizoen zelfs €40.

Tips voor korting

Daarom ben ik op zoek gegaan naar hoe je met korting naar de Efteling kunt. Lees hier mijn 7 tips:

  1. Spaar je Air Miles maar weet je niet wat je er mee wil doen? Koop er Efteling tickets mee. Als je genoeg Air Miles hebt, kun je zelfs gratis naar de Efteling. Maar je kunt ook Air Miles inwisselen voor korting. Ik weet dat mijn moeder dit al deed vroeger en dit jaar hebben wij het ook zo gedaan. Een voorbeeld: wissel je 1500 Air Miles in, dan betaal je nog maar €23. Let op: veel mensen sparen wel Air Miles, maar vergeten deze in te wisselen. Ik had dit ook. Air Miles zijn namelijk maar 5 jaar geldig. Let dus op dat je jouw gespaarde Air Miles op tijd inlevert.
  2. Ieder jaar heeft Albert Heijn in het voorjaar weer een Efteling actie. Je spaart dan voor €10 korting per ticket en betaalt dan nog €30 voor een laagseizoen ticket en €32 voor een regulier ticket. Wij kopen meestal ook via deze manier onze Efteling tickets.
  3. Iedere maand staan er op de site van de Spoordeelwinkel weer nieuwe attracties voor een dagje weg met de trein. Je ontvangt dan een dagretour met de trein en een ticket voor de Efteling. Wil je dus met de trein naar de Efteling? Dan is dit een goede site om in de gaten te houden. Er staat op dit moment een actie van de Efteling bij. Kijk eens hier
  4. Let eens op de bedrijvendagen die er zijn van allerlei bedrijven. Ieder jaar krijgen leden van de Rabobank de kans om Efteling kaartjes met korting te kopen. Deze kortingen zijn vrij hoog. Ik hoorde dit van een vriendin. Haar moeder is lid van de Rabobank en daarom gaan zij ieder jaar met korting naar de Efteling. Het gaat hier dus niet om klanten van de Rabobank, maar leden. Iedere klant kan lid worden van de Rabobank. Je kan hier meer over lezen op de site van de Rabobank. Daarnaast had de Volkskrant vorig jaar ook een mooie aanbieding voor de winterefteling. Je kon een korting krijgen van maar liefst €18. En ook had de ANWB onlangs een bedrijvendag voor leden met grote kortingen.
  5. Toen mijn man en ik een paar dagen in Parijs waren, boekten wij via www.tiqets.com kaartjes voor een museum om een rij te voorkomen. Sindsdien ontvang ik een nieuwsbrief van Tiqets waarin allerlei kortingen staan. Recent ontving ik een mail met een aanbieding voor een kaartje met korting voor de Efteling met 10 procent korting. De moeite waard om eens te kijken dus.
  6. In december 2018, had de Jumbo voor klanten een goede actie. Je kon voor € 7 per kaartje naar de winterefteling, parkeren was inbegrepen. Houd de Jumbo dus in gaten of er dit jaar weer een Efteling actie komt.
  7. Schrijf je in voor de Efteling nieuwsbrief via de website. Je ontvangt dan Efteling nieuws, maar krijgt ook regelmatig kortingscodes opgestuurd voor Eftelingkaartjes. Op dit moment is er voor Efteling nieuwsbrief lezers ook een actie voor 25% korting op een kaartje.
  8. Op dit moment, september 2019, heeft Wehkamp een actie voor € 7 korting op tickets. Je moet de tickets dan bestellen vóór 30 september 2019. Bij een bestelling van Wehkamp krijg je een gratis kortingscode waarmee je korting krijgt op max. 6 tickets.

Veel plezier in de Efteling

Dit zijn wat mij betreft de manieren waarop je met de meeste korting naar de Efteling kunt. Er zijn uiteraard nog meer manieren, maar ik zou uitkijken met via buitenlandse sites kaartjes te kopen, want hier heb ik ook minder goede verhalen over gelezen op internet. Nog een tip is om te kijken of je eens mee kunt doen aan winacties. In de Libelle stond redelijk recent ook nog een winactie voor Efteling kaartjes. Als je nog van plan bent om naar de Efteling te gaan al vast veel plezier!

Koop jij ook je Efteling kaartjes met korting? Zo ja, op welke manier?

Lees ook: https://rosaschrijft.nl/restaurant-aap-uit-eten-met-kinderen-in-brabant

Dit artikel wordt steeds aangepast afhankelijk van welke acties er op dat moment zijn.


2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.